szerda

Ingyenzongora

Összedugtuk kicsiny buksinkat, a Könyvkolóniások, a kiadó meg én, és kiesztergáltunk egy játékot á la Da Vinci kód.

A június 5-ig folyó játék alapja egy, a Kolónián közzétett novella A fekete zongora miliőjében, szereplőivel. A történet röviden: a rokonok nem találják a dúsgazdag Lujza néni végrendeletét (a gonosz néni csak egy rejtélyes utalással jelezte, hogy egy könyvben rejtette el), ezért Dávid Veronhoz fordulnak segítségért. Ő ugyanis igencsak otthon van a könyvek világában. A játék lényege, hogy vele együtt kell megtalálni a nyomokat és végül a megoldást, könyvről-könyvre haladva.
A nyeremény 3x1 db vadonatúj, nyomdaillatú, lila ruhás Zongora, természetesen alázatos dedikációmmal.

Szóval uzsgyi játszani, de legalább olvasni!

3 megjegyzés:

1sx írta...

:)

Marianna von Birken írta...

Hogy is kezdjem... A legjobb, ha rögtön a lényegre térek: tehát, szeretnék neked átadni egy díjat. Én nem várom el, hogy a díjátvétellel járó minden formaságot leródd (csak ha kedved tartja), viszont örömömre szolgálna, ha elfogadnád.

Az oldalam címe, ahol megtalálod (csak kattints a linkre, egyből odanavigál):

http://egosumresurrectioetvita.blogspot.com/

Pikszi írta...

@Von Birken:
Szégyenteljesen bevallom, hogy ezer éve nem jártam erre, és most észleltem csak a kitüntetést. Köszönöm szépen. Ha megbocsátasz, kikúszom a követelmények alól, viszont meg kell jegyeznem, igen érdekfeszítő a többi általad kitüntetett blog, különösen a http://mortemaeternus.blogspot.com/, ami szó szerint haláli!
Köszi még egyszer.