szombat

Borítópremier!

Jó néhány hét gyürkőzés után (nem én gyürkőztem) pont került erre az i-re is. Kéretik örömmel szemlélni. (Tegnap este érkezett, utána másfél óráig csak bámultam. Hiúság, én vagyok a neved!) Kuszkó Rajmund műve, aki az Agave sok egyéb gyönyörűséges és messziről felismerhetően agavés borítóját is műtötte.


8 megjegyzés:

1sx írta...

ejha

Pikszi írta...

Ezt elismerésnek veszem. :) Remélem, inkább ínyedre való, mint az előző.

Tara Nima írta...

óóóó, ez gyönyörűűű!
ez lesz az a könyv, amit meg fogok venni még egyszer a borítója miatt.

1sx írta...

Ó, igen. :)

Pikszi írta...

Azért ne tartóztassátok meg magatokat az olvasástól se, ha netán akad pár szabad percetek a strandon lángosrágcsálás közben.:) Kíváncsi vagyok, észreveszitek-e az apróbb változtatásokat a szövegben (egy jelentősebbet eszközöltünk, azt nyilván azonnal kiszúrjátok), és hogy mit szóltok hozzá.
Törjük a fejünket mindenféle érdekes játékokon is, ami a könyves weboldalakat illeti. Remélem, sikerül összehoznunk valami szórakoztatót.

1sx írta...

A játéktól függetlenül biztos vevő vagyok, számomra is az lesz leginkább érdekes, hogy észreveszem-e majd a különbségeket. Mint egy kis saját nyomozás... ;)
(Lángosrágcsálás közben zsíros lesz a kezem...)

Névtelen írta...

sdk says:
tényleg szép...
a hangoskönyv remélem bartókkal fog kezdődni ;)

Pikszi írta...

Köszönöm. Viszont a bartókos ráutaló megjegyzés büszke szamovárként szállt el a fejem fölött. (Ami bizonyos szempontból igen szerencsés, mert nagyon fájhat egy ilyen.)