vasárnap

Tessék vigyázni, az ajtók záródnak!

Amíg Veron belekóstol a konyhaművészetbe (és én már tudom, milyen eredménnyel!), és belekeveredik bizonyos süteményekkel kapcsolatos titokzatosságokba, addig röviden:
  • befejeztük a kézirat polírozását, minek következtében egy új jelenet és sok-sok új információ keveredett az események közé,
  • a regényhez, mint jeleztem, hozzácsaptunk két rövidebb történetet; az egyik, a 200 lovas itt, a blogon is olvasható, a másik teljesen új (annyit mondhatok, hogy ez utóbbi sincs híján egy hírességnek, de Adyhoz képest talán kevéssé kézenfekvő alakra számítsatok),
  • rávethettem vigyázó szememet a borító közel végleges verziójára; mint látni fogjátok, erősen különbözik a prototípustól, egyszerre régimódi és sokat sejtető, miközben úrilányosan tetszetős is,
  • ígéretes megjelenési lehetőségekről érkeztek hírek (őszintén remélem, a megvalósuláshoz nem kell egy vámpírt is beleszőni a sztoriba - nem mintha nem tudnám megcsinálni, nyilván meg tudnám :)
  • a jelen állás szerint a Könyvhéten engem is kiűznek dedikálni (június 5., szombat), a pitymallati időpont (10 óra!!!) miatt azonban az AGAVE KÖNYVEK standja mögött keressetek inkább, ahogy egy hullámkarton paplan alatt hortyogok (és ha már így megemlítettem kiváló kiadómat, szólnék, hogy a Könyvhétre jön ám az új Kondor-kötet is) ÚJ: addig nyifogtam, amíg le nem csúszott az időpont délután 4-re.

Szóval míg a Gizella téri kuglereken megszilárdul a cukormáz, tekintsétek meg a mellékelt összeállítást a békebeli pesti közlekedésről.

5 megjegyzés:

1sx írta...

Jól hangzik.
Ezt viszont nem értem: "ígéretes megjelenési lehetőségekről érkeztek hírek". Ez az átgyúrt zongorára, vagy a süteményekre vonatkozik?

Pikszi írta...

Sajnos nem a süteményekre vonatkozik. Hanem az úgynevezett PR jelenségre.

1sx írta...

Értem, köszönöm.

Nima írta...

és mikor jön már az új könyv??? én már nagyon várom.:)

Pikszi írta...

Ez kedves tőled. Sajnos azonban a könyveknek van az a kellemetlen tulajdonságuk, hogy a megjelenéshez előbb meg kell őket írni.:) Ha minden terv szerint alakul, és én is kellőképp szorgalmas leszek (mint ahogy nem vagyok), akkor 1 év múlva várható a következő. Egyelőre még csak az ötletet rágom, meg utánaolvasgatok.