csütörtök

Spekulatív fikciósok összeborulása

...december 8-án a BEM moziban, ami ifjúkoromban arról volt híres, hogy a vetített filmek suttogásait és sikolyait ötpercenként nyomta el a négyeshatos kanyarbani csörömpölése, talán most is így van, majd mindjárt megtudom.
(Vagy fiktív spekulánsoké...?)
Csak egy programban vagyok közvetlenül érdekelt, mégis én vagyok a plakátarc, legalábbis reggelente pont így nézek ki, na jó, talán egy fokkal monokrómabbul.

Az év magyar science fiction és fantasynovellái 2018 – Könyvbemutató és közönségtalálkozó (18.00-19.30)
Jonathan Strahan sci-fi és fantasy antológiájának nyomán idén először jelent meg magyar szerzők műveiből összeállított kötet. Befutott és kezdő, zsánerben ismert és zsáneren kívül alkotó írók novellái érdekes képet rajzolnak ki a hazai SFF irodalomról. Merre tart a novella itthon? Mit lehet megállapítani ezekből a művekből, és mi érdekli magukat a szerzőket? Ezekről és más érdekességekről faggatjuk majd az írókat.
Résztvevők: Kleinheincz Csilla (szerkesztő, GABO) és a kötet szerzői: Baráth Katalin, Erdei Lilla, Kis Gabriella, Rusvai Mónika, Sepsi László, Sziács Viola, Veres Attila. Moderál: Borbíró Aletta, Gaborják Ádám.

A többi programpontot itt találjátok:

Nincsenek megjegyzések: